Thiem, emocionat, tot just després de guanyar el Masters 1000 d'Indian Wells (EFE)
Tenis

Dominic Thiem escala fins a la quarta plaça del rànquing de l'ATP

Novak Djokovic continua liderant el rànquing, seguit de Rafael Nadal, que va abandonar a les semifinals del Masters 1000 per lesió. Alexander Zverev és tercer.

Dominic Thiem ha escalat quatre posicions a la classificació de l'ATP per situar-se en quart lloc, després de derrotar Roger Federer a la final del Masters 1000 d'Indian Wells. El tenista suís ha baixat una posició i se situa en el cinquè lloc del rànquing de l'ATP.

Novak Djokovic continua líderant el rànquing, seguit de Rafael Nadal, que va abandonar a les semifinals del Masters 1000 per lesió. Alexander Zverev és tercer.

Juan Martin Del Potro, que no va poder defensar el seu títol a Indian Wells a causa d'una lesió al genoll que també el va obligar a abandonar els Miami Masters 1000 a partir de dimecres, perd tres places i se situa en el 8è lloc.

Svitolina i Kerber tornen al TOP 5 de la WTA; Muguruza puja fins a la 17ena posició

Angelique Kerber (5315) i Elina Svitolina (5225) han tornat al TOP 5 del rànquing de l'Associació de Tennis Femení (WTA) situant-se en quarta i cinquena plaça, respectivament. La llista està encapçalada per la japonesa Naomi Osaka (5991), la txeca Petra Kvitova (5550), la romanesa Simona Halep (5457) i l'alemana Angelique Kerber (5315).

La canadenca Bianca Andreescu, flamant guanyadora d'Indian Wells ha escalat ni més ni menys que 36 places. Per la seva banda, Garbiñe Muguruza puja tres llocs i se situa la 17ena del món, mentre que Carla Suárez baixa fins al 29è lloc. Sara Sorribes (78) i Lara Arruabarrena (99) completen la representació espanyola entre les 100 millors.