Jocs Paralímpics

Doblet de Sarai Gascón a Tòquio

La nedadora terrassenca, que ja havia aconseguit una medalla de plata en els 100 metres lliures, torna a pujar al podi en els 100 papallona

Redacció d'Esport3Actualitzat

Sarai Gascón aconsegueix la segona medalla en els Jocs Paralímpics, després que aquest dijous ha quedat tercera en la final dels 100 metres papallona, en la categoria classe 9, una prova que ha guanyat l'hongaresa Zsofia Konkoly. La nedadora vallesana, de 28 anys, participa en els seus quarts Jocs i ja va pujar al podi del Centre Aquàtic de Tòquio en els 100 metres lliures, on va guanyar la medalla de plata.

"Els últims anys m'havia costat competir en aquesta prova, ja que els ritmes eren molt elevats. Però tots els esportistes donem el 120% i gràcies a això he pogut guanyar aquest bronze".

Amb les dues de Tòquio, Gascón, que va guanyar una plata a Pequín 08, una plata i un bronze a Londres 12, i tres plates a Rio 16, suma vuit medalles paralímpiques.

A la jornada d'aquest dijous, en futbol5 derrota de la selecció espanyola contra el Japó (0-1) i ha acabat sisena. En bàsquet cadira de rodes, al torneig femení, derrota també d'Espanya contra la Gran Bretanya (43-62) i ha acabat vuitena.

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut