Djokovic sí que va jugar i guanyar el passat torneig de Wimbledon (EFE)
Djokovic sí que va jugar i guanyar el passat torneig de Wimbledon (EFE)
Tenis

Djokovic remunta amb exhibició davant Sinner

El serbi, que busca guanyar el seu quart títol consecutiu, ha accedit per onzena vegada a les semifinals del torneig londinenc (5-7, 2-6, 6-3, 6 -2 i 6-2) 

Redacció Esport3Actualitzat

Novak Djokovic ha tirat d'experiència per desfer-se del jove italià Jannik Sinner, 20 anys, que l'ha sorprès inicialment a l'adjudicar-se els dos primers sets (5-7 i 2-6).

El serbi ha començat la remuntada en el quart joc del tercer set, després de trencar el servei a l'italià. Sinner no s'ha donat per vençut, però Djokovic ha donat la millor versió del seu tenis. 80 per cent d'efectivitat en el primer servei i només tres errades no forçades. En 41 minuts s'ha imposat per 6 a 3.

El quart set ha començat amb Djokovic trencat el servei a Sinner i ha cedit el set per 6 a 2. En el definitiu, Novak Djokovic ha fet un recital de joc i no ha donat opció al seu adversari que ha acabat claudicant per 6 a 2.

És l'onzena vegada que el serbi es classifica per jugar les semifinals de Wimbledon. El seu objectiu és aixecar el quart títol consecutiu a l'All England Club de Londres.

Anar al contingut