BARÇA

Atraquen Aubameyang a casa seva a punta de pistola

Els Mossos busquen els lladres, que han fugit de matinada

Actualitzat

El jugador del Barça Pierre Aubameyang ha estat víctima d'un robatori violent aquesta matinada a casa seva, a Castelldefels. Almenys quatre homes han escalat fins al jardí, l'han amenaçat amb armes de foc i barres de ferro i li han donat cops. Els lladres l'han colpejat amb una barra de ferro al mentó, i a la seva dona, al cap. Els han retingut una hora estirats a terra, tot davant dels fills.

Els lladres han aconseguit que la dona d'Aubameyang obrís una caixa forta, d'on s'han emportat diverses joies, segons ha detallat El País.

El robatori ha passat a la una de la matinada, aproximadament. Els Mossos investiguen ara qui han pogut ser els autors. La dona del jugador ha donat l'avís a la policia.

La principal preocupació de la família Aubamenyang ara mateix són els seus fills, que han presenciat l'atracament. El Barça ja treballa per posar psicòlegs a les criatures.

Segon robatori aquest estiu

Es tracta del segon robatori aquest estiu a casa d'Aubameyang, ja que uns lladres també van entrar al seu domicili fa setmanes, segons fonts properes al cas han informat EFE. En aquella ocasió no hi havia ningú a casa del futbolista quan van entrar els lladres, segons ha detallat El Periódico.

En aquesta ocasió, a casa d'Aubameyang hi havia un compatriota seu de 21 anys, Babanzila Meshak, que viu al domicili i que també ha patit l'assalt. El representant del jugador ha trucat al Terrassa FC, on juga, per avisar que no aniria a entrenar-se perquè estava espantat pel que havia passat, segons ha explicat a RAC1 el seu director esportiu, Miquel Ezequiel.

A mitjans d'aquest mes d'agost, un altre jugador del Barça, Robert Lewandowski, també va patir un robatori quan li van sostreure el rellotge de luxe que portava.

 

El 18 d'agost, els Mossos d'Esquadra, amb l'ajuda de la policia local de Sant Joan Despí, van detenir el presumpte autor d'aquest robatori.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut