Roben un rellotge de 70.000 euros a Robert Lewandowski (Reuters)
Barça

Roben un rellotge de 70.000 euros a Robert Lewandowski

El polonès s'havia aturat per signar autògrafs a tres aficionats i en abaixar la finestreta ha aparegut una quarta persona que li ha estirat el rellotge

Redacció Esport3Actualitzat

Primer ensurt per a Robert Lewandowski des del seu fitxatge pel FC Barcelona. Pels voltants de la ciutat esportiva, on normalment es reuneixen els aficionats del Barça per esperar els cotxes dels jugadors per fer-se fotos amb ells, un home li ha robat el rellotge.

Segons fonts policials consultades per TV3, el jugador s'havia aturat per signar uns autògrafs a tres aficionats i en abaixar la finestreta del cotxe ha aparegut una quarta persona que li ha estirat el rellotge, de la marca Patek Phillippe. Segons les mateixes fonts, el jugador polonès ha intentat atrapar ell mateix el lladre, però l'ha perdut de vista. Aquesta persona no té relació amb els tres aficionats que havien demanat la signatura.

 

Lewandowski ha trucat al cap de seguretat del Barça i s'ha donat l'avís a la policia local de Sant Joan Despí. La guàrdia urbana de la localitat del Baix Llobregat i els Mossos d'Esquadra han començat la recerca de l'agressor i finalment la policia autonòmica l'ha detingut per robatori amb violència. Es tracta d'una persona major d'edat que fins i tot havia travessat a peu la B-23. Finalment, l'home ha confessat el robatori i han pogut recuperar el rellotge, que estava enterrat en una zona d'horts a prop de la ciutat esportiva.

ARXIVAT A:
Lewandowski
Anar al contingut