Stole Dimitrievski, porter del Rayo Vallecano
Futbol

Dimitrievski (porter del Rayo): "Segur que disposarem d'oportunitats. Sortirem a guanyar el partit"

L'actual porter "rayista" també ho va ser del Nàstic, amb qui va ser l'heroi d'una eliminatòria de Copa disputada a Vallecas. Dimitrievski va aturar un penal que va forçar la pròrroga i, posteriorment, el seu equip es va imposar en els llançaments des dels 11 metres

Actualitzat

La Copa ens ha descobert fantàstiques actuacions de grans porters d'equips petits. Ara, el torn arriba a Stole Dimitrievski, el porter del Rayo Vallecano, de 27 anys, que mira, esperançat, el partit contra el Barça.

"Vaig veure els partits de l'Alcoià, contra el Madrid, i del Cornellà, contra el Barça, i els porters van estar espectaculars. Si puc ajudar l'equip amb bones intervencions serà genial."

A Vallecas lamenten que no pugui entrar el públic per veure jugar Leo Messi. El seu porter macedoni ja l'ha vist... i també l'ha patit.

"Em va fer un gol de penal, però qui sap si em llança un altre penal i, potser, l'aturo. Ho intentaré. De fet, si arribem a la tanda de penals, intentarem aprofitar que no estan en un bon moment des dels 11 metres."

Al Rayo saben que els 11 metres són un problema per al Barça. Però, tot i que hi voldrien arribar, no s'esperaran sense fer res. L'equip d'Andoni Iraola buscarà la gesta d'eliminar el Rei de Copes.

"Nosaltres farem el nostre partit. Segur que disposarem d'oportunitats, les hem d'aprofitar. Sortirem a guanyar el partit."

El Rayo és als vuitens de final de la Copa després d'haver eliminat el Terol (3a Div.), l'Haro Deportivo (2a Div. B) i l'Elx (1a Div.).

Anar al contingut