Futbol

Diego Simeone: "Després d'aquesta derrota, qualsevol aspiració de ser campió és complicada"

El tècnic de l'Atlètic de Madrid ha assumit la derrota i explica que l'objectiu del club és "quedar tercers". Per Simeone, la derrota contra l'Sporting "és justa i no cal buscar excuses"

Actualitzat

El tècnic de l'Atlètic de Madrid, Diego Simeone, ha confessat que la derrota contra l'Sporting de Gijón al Molinón (2-1) "és justa, no cal buscar-li excuses", però ha puntualitzat que està "molt orgullós" dels seus jugadors. Simeone ha assegurat que "l'objectiu marcat pel club és quedar tercers i per això s'està lluitant". A més, ha donat la Lliga per perduda, ja que, "després d'aquesta derrota, qualsevol aspiració de ser campió és complicada".

"Hem aguantat bé la primera part, però, en la segona, l'Sporting ha pressionat més i en els últims 10 minuts pràcticament no ens han deixat sortir de l'àrea", ha resumit Simeone un partit en què el tècnic argentí ha reconegut que "ells tenen jugadors molt ràpids, que en moltes ocasions no han tingut sort ".

L'entrenador argentí està segur que "partits com el d'avui vindran molt bé als nois joves de cara al futur"; i no ha volgut valorar si hi havia influït no haver tingut un dia més de recuperació després del dur partit de la Lliga de Campions. "Juguem en horari 'premium', a les quatre de la tarda perquè ens vegin a la Xina", ha ironitzat el tècnic.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut