Diego López va encarnar el malson perico de l'Atlètic de Madrid (EFE)
Espanyol

Diego López s'està convertint en un dels secrets de la bona ratxa de l'Espanyol

El porter blanc-i-blau suma unes estadístiques de crac que fan de la porteria perica un fortí inexpugnable

Diego López s'està convertint en un dels secrets públics decisius que expliquen la bona ratxa de l'Espanyol. D'ençà d'aquell dramàtic 3-3 contra l'Eibar del 22 d'octubre, que el porter gallec no encaixa cap gol. Aquell dia difícilment l'oblidarà i és que va veure com els tres gols dels rivals perforaven la seva porteria durant la primera part.

Dissabte passat, al Vicente Calderón, Diego López va sumar vuit hores i mitja de joc amb la porteria tancada i barrada, cinc partits consecutius sense girar el cap i set dels últims vuit arribant al xiulet final amb el tan estimat 0 en el marcador.

L'Espanyol va tancar la temporada passada com l'equip que havia encaixat més gols; per això, la revolució iniciada amb l'era Chen necessitava canviar les cares a sota dels pals, i sembla que l'han encertada. Aquest any, les coses han canviat del tot, només 17 gols, dels quals 10 els ha encaixat Diego López en 12 partits, uns números que el situen provisionalment en el Zamora.

Estadístiques en mà, Diego López ja ha igualat Tommy N'Kono, una icona espanyolista, i és a només 55 minuts a casa contra l'Sporting per superar Carlos Kameni.