El moment en què Diakhaby es manté uns metres allunyat de la pancarta
El moment en què Diakhaby es manté uns metres allunyat de la pancarta
Futbol

Diakhaby es desmarca de la campanya institucional contra el racisme

El central franco-senegalès del València, que va denunciar haver patit insults racistes la temporada passada, ha mostrat el seu desacord

Redacció Esport3Actualitzat

La gran operació contra el racisme que s'ha muntat a les institucions esportives espanyoles arran del cas de racisme contra Vinícius ha conegut aquest dijous un detractor. I no un qualsevol. El central franco-guineà del València, Mouctar Diakhaby, ha renunciat a posar amb la pancarta de "Racistes, fora del futbol" que la Lliga fa mostrar abans de cada partit en aquesta jornada. Diakhaby, a més, s'ha dedicat a continuar amb el seu escalfament previ al Mallorca-València just al darrere de l'acció, en un lloc ben visible.

Diakhaby ha fet palès d'aquesta manera el seu enuig pel poc cas que se li va fer quan ell mateix va denunciar haver estat objecte d'insults racistes en un partit per part del jugador del Cadis, Juan Cala. LaLiga va tancar aquell cas sense sancions per falta de proves.

El central valencianista s'ha solidaritzat aquesta setmana amb Vinícius a través de les xarxes socials i ha demanat al seu club, el València, una forta sanció per als implicats en els insults al davanter madridista, però també ha vist com Juan Cala aprofitava l'avinentesa per titllar-lo de "pallasso".


Mira el resum del Mallorca-València (1-0)

ARXIVAT A:
Vinícius
Anar al contingut