Di Giannantonio durant els entrenaments a Mugello
Di Giannantonio durant els entrenaments a Mugello (EFE)
MotoGP

Di Giannantonio fa història amb una increïble pole a Mugello

El pilot italià de Gresini Racing ha fet el millor temps d'uns entrenaments marcats per l'aigua i la caiguda de Márquez

Redacció Esport3Actualitzat

Allà on sigui Fausto Gresini segur que està molt orgullós de Fabio di Giannantonio. El pilot italià ha sorprès tothom a Mugello i ha marcat el millor temps en una darrera volta d'infart per fer la seva primera pole position a MotoGP. La pluja ha amenaçat la sessió de classificació i el primer a patir les conseqüències ha estat Marc Márquez.

El cerverí ha provocat la bandera vermella després d'una espectacular caiguda que ha acabat amb la moto en flames. Afortunadament, el català ha sortit il·lès de l'accident. A la represa, tots els pilots han muntat els pneumàtics llisos, tot i que encara queien algunes gotes sobre el traçat italià.

Tres pilots italians, gens habituals a les primeres posicions, han lluitat per la pole position durant tota la Q2. Luca Marini, Marco Bezzecchi i el mateix Fabio di Giannantonio, amb les Ducati satèl·lits, han tret l'orgull iatlià en un circuit que coneixen a la perfecció. Ni el líder del Mundial, Fabio Quartararo, ni Aleix Espargaró han pogut competir per les primeres posicions. Finalment, han acabat en sisena i setena posició, respectivament.

Tampoc ho ha pogut fer Marc Márquez, que amb la segona moto no s'ha trobat tant còmode i ha quedat a la 12a posició, la darrera de la Q2. No gaire millor ha estat el seu company d'equip, Pol Espargaró, que ha finalitzat novè.

Anar al contingut