Derrota del BM Granollers a la pista de l'Skjern a la Lliga Europea
El BM Granollers va caure derrotat a la pista de l'Skjern a la Lliga Europea (@BMGranollers)
Handbol

Derrota del BM Granollers a la pista de l'Skjern a la Lliga Europea (32-29)

Tot i dominar durant gran part del partit, una mala defensa a la segona part i moltes imprecisions pròpies condemnen l'equip vallesà, que perd el liderat del grup C

A Europa, les errades es paguen cares. Molt cares. Conclusió fàcil de treure després de veure com, més fruit de les errades pròpies que no tant de l'encert del rival, el Fraikin BM Granollers perdia el seu primer partit a la Lliga Europa. L'Skjern ha sabut aprofitar-se'n i, amb un atac amb doble pivot que no ha pogut aturar la defensa vallesana, ha encadenat un parcial de 10 a 3 a la segona part que ha acabat trencant el partit. L'excés de precipitació de l'equip català per recuperar el desavantatge li ha jugat en contra i ha aplanat el camí de la victòria de l'Skjern danès fins al 32-29 final.

I això que el BM Granollers havia fet una molt bona primera part: des del 5 a 6 no ha deixat de manar en el marcador i ha arribat a tenir fins a tres gols de diferència a favor seu. Les vuit aturades de Rangel i un atac amb les idees molt clares, amb especial encert de Yusuf, han permès a l'equip d'Antonio Rama tenir el partit sempre sota control, tot i marxar al descans guanyant només d'un (15-16).

Els vallesans fins i tot s'han tornat a escapar de tres gols a l'inici de la segona part (17-20), però en aquest moment l'entrenador de l'Skjern, Henrik Kronborg, ha passat a atacar amb 7 contra 6 i amb doble pivot, cosa que li ha permès remuntar el partit. El BM Granollers no ha sabut contrarestar aquest atac danès i, a més, ha fallat massa llençaments en els moments clau, i això li ha impedit lluitar per la victòria. El nigerià Faruk Yusuf, amb 8 gols, ha estat el màxim golejador del BM Granollers en aquest partit.

Amb aquesta derrota el Fraikin BM Granollers perd el liderat del grup C a mans del Nexe, que ha sumat la quarta victòria a la pista austríaca de l'Alpla HC Hard (24-35) i es queda primer en solitari. L'equip croat serà precisament el pròxim rival del Fraikin BM Granollers a la Lliga Europea. Serà dimarts que ve, a les 18.45, en el segon desplaçament consecutiu dels vallesans per tancar la primera volta de la fase de grups.