Denzel Drumfies, amb mascareta, a la manifestació de Rotterdam d'aquest dimecres
Futbol

Denzel Dumfries (PSV Eindhoven), apartat de l'equip fins a final de temporada

El jugador de 24 anys va participar en una manifestació a favor de George Floyd i no va poder respectar les distàncies de seguretat

Redacció Esport3Actualitzat

El PSV Eindhoven ha apartat de la dinàmica de l'equip, fins a final de temporada, el defensa Denzel Dumfries per seguretat després que, aquest dimecres va assistir a una manifestació antiracista en protesta per la mort de George Floyd i no va poder respectar la distància social. Segons ha informat el PSV, a partir d'ara, el futbolista de 24 anys seguirà un programa d'entrenament individual fins al final de temporada i continuarà sent controlat pels serveis mèdics del club.

Pel que sembla, Denzel Dumfries –que portava mascareta- va respectar les normes de seguretat relacionades amb el coronavirus, però el club s'ha estimat més "no córrer cap risc". El jugador del PSV va participar en una manifestació a Rotterdam a la qual van assistir milers de persones i on era impossible respectar la distància de seguretat per impedir contagis. Dumfries ha deixat un missatge en el seu compte d'Instagram.

El racisme és un problema global que s'ha d'abordar de forma dràstica. Ja n'hi ha prEl nostre llinatge necessita creure en un món d'igualtat i d'oportunitats per a tots, on no hi hagi la sensació de ser discriminats.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Proud Black Man Here in front of you is a proud black man. Proud of his skin color. A man that fought his way up. That has won racial slurs against him and is still confronted with this on a daily basis, and will be above it. I am standing here for my fellow man who has to deal with the same issues daily. Those who share that deep-seated pain, those who comprehend that pain. For them, I am standing here! Racism is a global problem that drastically needs to be tackled. IT'S BEEN ENOUGH! Our lineage needs to grow up in a world full of equality and chances without the feeling of being discriminated in whatsoever form. I am proud of my skin color and of the people that came today that did not stay silent. Together we shall conquer racism!! #blacklivesmatter ❤️

A post shared by Denzel Justus Morris Dumfries (@ddumfries2) on

Un altre futbolista holandès, el davanter de l'Olympique de Lió Memphis Depay també ha fet públic que va participar en la mateixa concentració de Rotterdam i en una altra manifestació que es va fer dilluns passat a Amsterdam.

ARXIVAT A:
Racisme
Anar al contingut