ESPANYOL

Denis Suárez, tercer reforç de l'Espanyol en el mercat d'hivern

L'Espanyol ha oficialitzat la incorporació de Denis Suárez fins a final de temporada; el migcampista gallec, amb molta experiència a Primera Divisió i un palmarès força brillant, és un fitxatge molt llaminer i que genera consens entre tots els estaments del club

Imma CasaresActualitzat

L'Espanyol ja va voler fitxar Denis Suárez al mercat d'estiu, però el límit salarial i el bloqueig del president del Celta, Carlos Mouriño, no en van fer possible la incorporació. El jugador, nascut a Salceda de Caselas, Pontevedra, fa 29 anys, pot ocupar diferents posicions al mig del camp, pot servir per dosificar el capità Sergi Darder i pot jugar a la banda esquerra. 

Denis Suárez, que ha passat pel Manchester City, el Sevilla, el Barça en diferents etapes, el Vila-real i l'Arsenal, no juga des del mes de maig passat, concretament des de l'última jornada de Lliga, per la guerra oberta que mantenia amb Carlos Mouriño, i ara tindrà dinou partits per recuperar el temps perdut i complir amb les expectatives que el seu fitxatge ha generat.

El migcampista gallec ja tindria un preacord amb el Vila-real a partir del 30 de juny, i per aquesta raó la seva trajectòria a l'Espanyol serà ben curta. 

Denis Suárez ja ha passat revisió mèdica i aquest dimecres serà presentat a les 13.30 a l'Auditori Juan Segura Palomares de l'RCDE Stadium.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut