Van der Poel, després de la caiguda en la prova de BTT de Tòquio 2020 (Reuters)
Van der Poel, després de la caiguda en la prova de BTT de Tòquio 2020 (Reuters)
JOCS OLÍMPICS

Caiguda de Van der Poel i bronze de David Valero en bicicleta de muntanya

El ciclista granadí ha fet un remuntada història en una cursa marcada per la caiguda del gran favorit quan només s'havien disputat 10 minuts de la prova

Redacció Esport3Actualitzat

El gran favorit per a l'or en bicicleta de muntanya, Mathieu Van der Poel, ha abandonat la prova per culpa d'una aparatosa caiguda en una cursa que ha donat una nova medalla a la delegació espanyola. El corredor de Baza David Valero ha aconseguit la medalla de bronze després d'una remuntada històrica.

El corredor andalús ha començat últim per una errada i en la primera volta anava en la 22a posició. A poc a poc ha ressorgit i ha arribat fins al tercer lloc després en una última volta d'infart. El britànic Thomas Pidcock s'ha penjat l'or i el suís Mathias Flückiger, la medalla de plata. El corredor de Sant Coloma de Farners Jofre Collell ha acabat en el 15è lloc.

El gran objectiu de Van der Poel

Després d'aconseguir una etapa i el maillot groc momentani en el Tour de França, Van der Poel va deixar la ronda francesa amb l'objectiu de preparar els Jocs Olímpics per aconseguir una medalla d'or. Tota la feina feta s'ha anat en orris per una caiguda quan només es portaven 10 minuts de la prova de BTT.

 

El propi corredor holandès ha mostrat a les xarxes el motiu de la seva caiguda. Després d'un salt, esperava una rampa de fusta que hi havia durant els dies previs a la cursa però que han retirat sense avisar el dia de la prova.

"Les persones properes a mi saben com he reballat i les ganes que tenia de guanyar. Podria còrrer pel circuit amb els ulls tancats, però el que no sabia és que retirarien aquesta rampa el dia de la cursa"

Mathieu Van der Poel, en les seves xarxes socials

Imatge de la fotografia que ha penjat Van der Poel a Instagram (@mathieuvanderpoel)
ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut