Segona

D'Alessandro decebut per l'actitud de Powel, a qui el Nàstic podria rescindir el contracte

La situació en la Lliga, el "cas Powel" i el partit de Copa Catalunya d'aquest dimecres a Torreforta. Són molts els fronts que el Nàstic té oberts ara mateix, i Jorge D'Alessandro ha comparegut en roda de premsa per parlar obertament de tots. "Crec que Powel va fallar. Li desitjo el millor com a professional. No ha estat a l'altura d'un club que el va emparar la temporada passada. No compto amb ell", ha sentenciat el tècnic, molt decebut amb la falta de reciprocitat de la confiança dipositada en el "pichichi" de l'equip.

Actualitzat
Jorge D'Alessandro ha estat la primera veu del club a donar la cara públicament sobre el "cas Berry Powel". A l'espera que el consell es reuneixi per decidir quina sanció imposa al jugador holandès després d'haver agreujat la seva lesió durant el cap de setmana, l'entrenador argentí ha reconegut que Powel es va equivocar. Aquest dimecres es reunirà el consell d'administració per adoptar mesures. Tret de sorpreses, es rescindirà el contracte a Berry Powel.

Sobre la situació de l'equip, cuer, amb només 17 punts en 25 jornades, D'Alessandro assegura que no abaixaran els braços i demana que se segueixi confiant en l'equip.

Per al partit de Copa Catalunya d'aquest dimecres, a Torreforta, D'Alessandro formarà un equip amb els jugadors que menys minuts estan tenint aquesta temporada, alguns jugadors de la Pobla i altres del juvenil.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut