Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo, cinc vegades màxim golejador de la Champions (Reuters)
Futbol

Cristiano Ronaldo, millor jugador de la final i màxim golejador de la Lliga de Campions

Els dos gols del portuguès contra el Juventus el fan superar Messi per un i ja porta cinc edicions seguides com a màxim anotador del torneig

Actualitzat

Cristiano Ronaldo, amb el doblet a la final de Cardiff contra el Juventus (1-4), s'ha convertit per cinquena vegada en la seva carrera màxim golejador de la Lliga de Campions. El davanter portuguès del Reial Madrid encadena cinc temporades seguides al capdavant de la taula de golejadors, tot i que en l'edició 2014-15 va acabar empatat a deu amb Neymar i Leo Messi.

Messi, que també ha acabat al capdavant d'aquesta classificació cinc vegades, ha estat precisament el rival que Ronaldo ha superat en la final. L'argentí ha fet onze gols aquest any, i els dos del madridista aquest dissabte el fan passar al davant amb un total de dotze.

Cristiano Ronaldo ha fet una recta final de competició espectacular. En la primera fase només va fer dos gols, però en els últims cinc partits (quarts, semis i final) n'ha fet deu. Aquesta actuació el torna a convertir en el màxim candidat a guanyar la Pilota d'Or al final d'aquest 2017.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut