Cristiano, atès pels serveis mèdics de Portugal (Reuters)
Futbol internacional

Cristiano Ronaldo es retira lesionat contra Sèrbia per unes molèsties a la cuixa dreta

El futbolista portuguès de la Juventus ha demanat el canvi en el minut 29 després de notar una punxada a la cama dreta i ha encès les alarmes a només 15 dies de l'anada dels quarts de la Champions contra l'Ajax

Actualitzat

Cristiano Ronaldo s'ha hagut de retirar lesionat en el minut 29 del partit entre Portugal i Sèrbia a Lisboa corresponent a la segona jornada de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2020.

A falta d'un quart d'hora per al descans, el futbolista de la Juventus ha fet una cursa per controlar una pilota per la banda esquerra, moment en què ha notat una punxada a la cama dreta, i ràpidament s'ha estirat sobre la gespa amb gestos de dolor i ha demanat el canvi.

La lesió muscular de Cristiano arriba només 15 dies abans de la disputa de l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, en què el campió italià s'enfrontarà a l'Ajax d'Amsterdam.

Tot i l'ensurt pel canvi, després del partit Cristiano ha comparegut a la zona mixta per treure ferro a l'abast de la seva possible lesió muscular.

"No estic preocupat. Conec el meu cos i sé que estaré bé d'aquí a dues setmanes".

Anar al contingut