Contundent golejada del Barça al Madrid (@fcbfemeni)

Contundent golejada del Barça al Madrid (7-0) i derrota de l'Espanyol al camp de l'Atlètic (3-1)

Bárbara Latorre, del Barça, ha marcat quatre dels 7 gols, i a més ha donat les assistències dels altres tres

El Barça- Madrid de la lliga femenina ha tingut només un color, el blaugrana, i per sobre de totes, una jugadora, Bárbara Latorre. Les de Fran Sánchez han sumat la sisena victòria consecutiva amb un marcador contundent, 7 a 0. Bárbara Latorre ha marcat quatre dels 7 gols i, a més, ha donat les assistències dels altres tres.

El Barça ha fabricat la seva victòria a partir de les bandes. Tant Bàrbara Latorre com Lieke Martens, ben obertes com extrems i amb facilitats per rebre i encarar, han tingut molt protagonisme i de les seves botes han nascut les jugades dels tres gols blaugranes a la primera meitat.

Lieke Martens ha estat la gran novetat en la convocatòria del Barça després de dues setmanes i mitja de lesió.  El Madrid, penúltim amb 6 punts, no ha estat rival per les de Fran Sánchez, que han sumat la sisena victòria seguida.

L'Espanyol no pot evitar la derrota

L'RCD Espanyol no ha pogut evitar la derrota en la seva visita a l'Atlètic de Madrid, un dels desplaçaments més complicats del campionat on encara cap equip ha aconseguit puntuar (3-1). Tot i la derrota, les blanc-i-blaves han ofert una bona imatge davant d'un rival superior i letal de cara a porteria.

Menayo ha obert el marcador pel conjunt local (10'), Falcón ha fet el 2-0 en el minut 16; l'únic gol de l'Espanyol ha estat de Baudet, que ha retallat distàncies abans del descans per posar el 2-1 i Olga, de l'Atlètic, ha fet el definitiu 3-1 a la segon part (59').