El Liverpool es proclama supercampió d'Europa als penals

El Liverpool guanya la Supercopa europea en un emocionant partit decidit als penals després que el temps reglamentari i la pròrroga acaben amb empat a 2

Victòria dels de Jurge Klopp als penals en un emocionant duel entre dos equips anglesos que ha hagut de decidir-se als penals

A la primera part el Chelsea ha dominat el partit, sobretot gràcies a un incisiu Pedro. El ex jugador del Barça ha donat mostres de la seva qual·litat amb diverses ocasions, especialment en una on la seva rematada ha topat amb el travesser. Però ha estat Giroud el que ha avançat als de Frank Lampard aprofitant una bona acció de contraatac. Pulisic ha fet el segon en ple domini dels blues, però Stepanhie Frappart, que ha tingut un gran arbitratge, ha anul·lat el gol.

A la segona, amb Firmino al camp, el panorama ha canviat completament i el Liverpool ha sigut el gran dominador. Al minut 48, Sadio Mané ha igualat el matx i els de Kloop, renovats i amb molta empenta, han pogut ampliar i decantar la final en diverses bones oportunitats. Però poc a poc el Chelsea ha tornat a equilibrar el duel i ha pogut guanyar-lo disposant de bones ocasions.

Amb 1 a 1 acaben els 90 minuts reglamentaris

Al temps suplementari de nou Sadio Mané ha marcat als 5 minuts i ha posat al davant els de Klopp. Però el Chelsea ha reaccionat i amb un gol de penal, provocat per Abraham, de Jorginho ha igualat la comtesa, 2-2. Tot això abans de la primera part de la pròrroga en un partit boig pels dos equips. A la segona part de l'extra temps ja no s'ha mogut el marcador, i la final s'ha decidit als penals.

Amb dos porters espanyols a la poteria, Kepa i Adrián, una errada del jove Abraham en el darrer llançament de la tanda de penals ha decantat una gran final de supercopa.