Cesc Fàbregas, en una imatge d'arxiu
FUTBOL

Cesc anuncia que deixarà el Mònaco i busca un nou projecte

El migcampista d'Arenys de Mar diu que ha passat el pitjor any de la seva vida

Agència/Redacció Esport3Actualitzat

Cesc Fàbregas ha anunciat que deixarà el Mònaco al final d'aquesta temporada. Tot i mostrar-se desanimat per totes les lesions que l'han afectat durant la temporada, ha assegurat que no pensa en la retirada.

"La meva relació amb el Mònaco s'ha acabat, això segur. El meu contracte finalitza al juny i busco un nou punt de partida."

El futbolista maresmenc ha fet aquestes declaracions al mitjà francès So Foot, on ha explicat també que ha rebut trucades d'antics entrenadors per incorporar-lo al seu equip tècnic. Cesc, però, no està disposat a penjar les botes després d'una temporada tan dolenta a nivell personal.

"Aquest any ha estat tan dolent que no puc acabar així, no després d'haver construït aquesta carrera. Vull continuar jugant."

"No només ha estat el pitjor any de la meva carrera, també de la meva vida, perquè quan no soc feliç en el futbol, tampoc soc feliç a la vida. He patit molt aquesta temporada, ha estat dur mentalment."

Cesc, de 35 anys, juga al Mònaco des del 2019. Ara vol iniciar una nova etapa, tot i que no avança cap pista sobre la seva pròxima destinació: "He de trobar un bon projecte i fer-lo realitat."

Anar al contingut