Caster Semenya, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Atletisme

Caster Semenya s'imposa en la prova dels 800 metres a la Diamond League a Doha

L'atleta sud-africana ha fet la millor marca mundial de la distància amb un temps d'1:54.98 en una de les últimes curses abans de l'obligació de medicar-se per baixar els nivells de testosterona per la sentència del TAS

Actualitzat

Caster Semenya s'ha imposat amb autoritat en la prova dels 800 metres de la primera prova de la Diamond League, que s'ha disputat aquest divendres a Doha. L'atleta sud-africana ha fet la millor marca mundial de la distància amb un temps d'1:54.98 en una de les últimes curses abans de l'obligació de medicar-se per baixar els seus nivells de testosterona.

Semenya ha respost a la recent sentència del Tribunal d'Arbitratge Esportiu (TAS) que obliga la campiona olímpica i mundial a rebaixar de manera artificial els seus nivells de testosterona per seguir competint en la categoria femenina.

Semenya ha obtingut un triomf incontestable i després dels primers 400 metres ja havia deixat enrere totes les seves rivals fins a creuar victoriosa la línia de meta davant de la burundesa Francine Niyonsaba i la nord-americana Ajee Wilson, segona i tercera, respectivament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut