Futbol

Benítez defensa el seu sistema de joc dels que l'acusen de ser defensiu

El tècnic del Reial Madrid refusa el qualificatiu d'entrenador defensiu i aclareix que manté una bona relació amb Benzema i el considera "un grandíssim jugador"

Actualitzat

Rafa Benítez va passar pels micròfons de la Cadena SER, on va repassar l'actualitat del Reial Madrid. El tècnic blanc va defensar-se de les crítiques que l'acusen de ser un tècnic conservador i va referir-se també a alguns jugadors. És el cas de Cristiano Ronaldo, de qui va dir que hauria de començar a entrar en les rotacions, o de Benzema, un dels que van lamentar el plantejament defensiu de l'equip a la segona part del partit davant l'Atlètic.

"Benzema és un grandíssim jugador. Li he plantejat el repte de marcar 20 o 25 gols aquesta temporada i ho està complint. Jo entenc el jugador. També estaria enfadat si m'haguessin canviat perquè està marcant gols amb facilitat", ha dit Benítez, que ha defensat  així els seus plantejaments: "No em poden dir que sóc "amarrategui" quan amb el Nàpols vaig passar dels 100 gols marcats dues temporades consecutives i vaig fer el rècord anotador del club", va comentar.   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut