Rafa Benítez dóna ordres des de la banqueta durant el derbi al Calderón (Reuters)
Futbol

Crítiques a Rafa Benítez pel seu plantejament conservador al derbi madrileny del Calderón

El seu plantejament defensiu en el derbi contra l'Atlètic de Madrid ha generat les primeres crítiques de l'afició del Reial Madrid i també d'algun jugador, com Karim Benzema

Actualitzat

L'empat en l'últim derbi madrileny al Calderón ha deixat al descobert alguns pecats de Rafa Benítez. El seu plantejament defensiu ha generat les primeres crítiques de l'afició del Reial Madrid i també d'algun jugador, com Karim Benzema. El davanter francès va ser substituït en la recta final del partit, amb el marcador a favor dels blancs, i l'Atlètic de Madrid ho va aprofitar per firmar l'un a un definitiu, gràcies a Vietto. I encara sort de Keylor Navas, que fins i tot va aturar un penal a Griezmann.

El repartiment de punts no satisfà cap dels dos equips, però menys encara el Madrid. A Benítez, excessivament conservador, el tret li va sortir per la culata i, després de set jornades, el seu equip ja acumula tres empats i només té un punt més que el pitjor Barça de les últimes temporades.

Tampoc no va estar gaire inspirat Cristiano Ronaldo. El portuguès va passar totalment desapercebut. Es va lamentar, es va queixar i va reclamar penals, però, ahir que el seu equip el necessitava, Ronaldo va desaparèixer i només ha marcat en un dels set partits de Lliga quan li va fer un repòquer a l'Espanyol.

Dani Carvajal, lesionat

El defensa madridista Daniel Carvajal es va lesionar contra l'Atlètic de Madrid i estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una lesió al turmell dret que el va obligar a deixar el terreny de joc en el minut 40. Les proves mèdiques han confirmat l'abast de la lesió del lateral dret, que no es podrà incorporar a la convocatòria de la selecció espanyola. El jugador del Vila-real Mario Gaspar ha estat citat per Vicente del Bosque per cobrir la seva absència.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut