Barça

Bartomeu, sobre la destitució de Valverde: "Feia temps que sabíem que la dinàmica de l'equip era millorable"

El president blaugrana s'ha mostrat agraït cap a l'exentrenador en la roda de presentació de Quique Setién com a nou tècnic

Actualitzat

La roda de premsa de presentació de Quique Setién com a nou entrenador del Barça ha tingut un protagonista de retruc, el seu predecessor en el càrrec i és que la gestió de la destitució d'Ernesto Valverde ha generat tota mena de crítiques fet que ha obligat el president del Barça a mostrar-se autocrític.

 

Agraït amb Valverde

"Agraïm a Ernesto Valverde la feina que ha fet aquests dos anys i mig. Ens ha fet millorar, hem gaudit i hem triomfat"

 

Les raons de la destitució de Valverde

"Sabíem que la dinàmica de l'equip era millorable des de feia temps tot i que els resultats eren bons. N'havíem parlat moltes vegades amb Valverde, amb qui tenim una relació molt estreta i de molta complicitat. Hem fet el canvi ara perquè estem a mitja temporada i feia falta donar un impuls per aspirar a guanyar la Lliga, la Champions i la Copa"

 

Autocrític per com s'ha gestionat la destitució de Valverde

"M'hagués agradat que les coses es fessin d'una altra manera. No és el tarannà ni del club ni de la junta directiva. Els últims mesos hem parlat amb molts entrenadors i hem decidit que era el moment de fer el canvi i que Quique Setién era la persona. Mai havia sortit res públicament i aquesta vegada ha passat. N'havíem parlat amb Valverde i amb bon rotllo. Estàvem tots en el mateix vaixell"

 

Benvinguda a Setién

"Gràcies, Quique Setién, per agafar un repte com entrenar el Barça. Té una manera de fer que al Barça ens agrada, coincidim en l'estil del joc"

 

La reacció dels jugadors 

"Els jugadors són professionals i coneixen la vàlua de Setién com a entrenador. La proposta de Quique va ser acceptada per unanimitat a la junta directiva"

 

Setién i les eleccions del 2021

"Quique Setién té contracte fins al 2022, però hi ha una clàusula que, si el nou president que surti el 2021, vol canviar, ho podrà fer"

 

Abidal

"Sempre cuida molt els detalls i per competir al més alt nivell són molt necessaris els detalls. M'agrada el que he vist avui a l'entrenament i tenim molt bon 'feeling'

Cada entrenador té un pla, una manera de treballar. Quique Setién és aquí perquè té un projecte i una filosofia de joc que ens agrada. Tenim confiança plena en ell i el seu staff. Avui, el primer dia, ja he vist molts canvis i crec que així podem aconseguir els nostres objectius" 

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut