El Barça ve de guanyar la Lliga Catalana
Hoquei patins

Barça, Reus, Noia i Liceo lluiten per la Supercopa d'Espanya a Esport3

El duel Reus Deportiu-Liceo obrirà la competició mentre el Barça, que es perfila com a favorit, juga contra el Noia

Actualitzat

Sant Sadurní d'Anoia acollirà aquest cap de setmana la Supercopa d'Espanya d'hoquei patins, que obrirà la temporada pel que fa a les competicions estatals i que es transmetrà en directe per Esport3

El favorit és el Barça Lassa, vigent campió de Lliga i Copa, i també de la passada edició de la Supercopa. L'equip blaugrana jugarà la segona semifinal, el dissabte a les 21.00, davant l'equip amfitrió, el Noia.

Abans, a les 19.00, Liceo de la Corunya i Reus Deportiu es veuran les cares per un lloc a la gran final. El partit pel títol es disputarà diumenge a les vuit del vespre.

Presentació de la nova temporada de l'OK Lliga

Aquest divendres 14 de setembre, a les 20:00h, les caves Freixenet acolliran l'acte de presentació de l'OK Lliga, organitzat conjuntament per l'Associació de Clubs d'Hoquei sobre Patins (ACHP) i la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP).

Des de l'aplicació de mòbils i tauletes del canal Esport3 i des de la web, es podrà seguir íntegrament l'acte. I el programa Esport Club en farà connexions en directe.

La cerimònia, que comptarà amb la presència de representants de les plantilles de tots els equips de l'OK Lliga i l'OK Lliga Femenina, així com dels màxims dirigents d'aquest esport, servirà per presentar les novetats d'aquesta nova temporada.

Anar al contingut