Futbol

Balde: "Tot ha anat molt ràpid, fa 4 mesos era al Barça B i ara jugant un Mundial"

El jove futbolista blaugrana, que es va estrenar a les ordres de Luis Enrique, analitza per a TV3 l'ascens fulgurant que l'ha conduït fins a Qatar

Redacció Esport3Actualitzat

És un noi senzill, de només 19 anys, a qui ha canviat la vida de dalt a baix. Alejandro Balde és una de les sensacions de la temporada i el seu ascens al Barça no ha passat desapercebut per a Luis Enrique, que va comptar amb ell quan José Luis Gayà es va lesionar, pocs dies abans de l'inici del Mundial de Qatar.

Aquest dimecres, en la segona part de l'Espanya-Costa Rica, el lateral barceloní va substituir Jordi Alba i va debutar en un Campionat del Món. Poques hores després, en una entrevista exclusiva per a TV3, analitza totes les coses que li han anat passant en aquest sorprenent inici de temporada.

"Ha estat tot molt ràpid. Fa 4 mesos estava jugant al Barça B, i fa dues setmanes, a la sub-21. I ara, de sobte, estic jugant un Mundial. És un somni per a mi."

Per a un jove com ell, el suport del seu entorn està resultant clau per pair-ho tot i no perdre el nord.

"Els meus pares i els meus amics sempre m'ajuden a tenir els peus a terra. És important tenir un bon cercle d'amics."

Bromes a Gavi

Balde admet que abans d'entrar a la gespa estava nerviós i impacient, però que quan va començar a jugar tot va quedar en un segon pla. El defensa viu un moment estel·lar, al costat d'un altre jove blaugrana, Gavi, la nova sensació en l'equip que dirigeix Luis Enrique.

"És un espectacle veure Gavi jugar. Ahir li fèiem bromes i jo li dic Gavi-Pelé, per allò del rècord. Estic molt content per ell."

Balde, Gavi, Ferran i Pedri formen part de la nova fornada d'estrelles del Barça, que actualment brillen amb la selecció espanyola.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut