Alba i Gayà, durant un entrenament amb la selecció espanyola
Alba i Gayà, durant un entrenament amb la selecció espanyola
futbol

Gayà té un esquinç i continuarà a la concentració de la selecció espanyola

Redacció Esport3Actualitzat

Jordi Alba va començar de titular a la primera jornada de Lliga i no ho va tornar fins a la setena. La irrupció del jove Balde ha modificat el rol del defensa de 33 anys a la plantilla blaugrana, però, quan menys s'ho imaginava, una combinació de factors el pot portar a ser peça imprescindible de la selecció espanyola al Mundial.

La seva competència al lateral esquerre al combinat de Luis Enrique, José Gayà, va retirar-se abans d'hora de l'entrenament vespertí del dimecres. Les primeres informacions van assenyalar que el capità del València s'havia fet un esquinç al turmell dret "de grau baix", i així s'ha confirmat aquest dijous.

 

 

El lateral té un "esquinç lateral de grau baix al turmell dret". Tot i que encara està pendent dels resultats de la ressonància magnètica, la lesió no és greu i sembla que el jugador del València podrà seguir formant part de la convocatòria de Luis Enrique.

 

Per defensar la banda esquerra, a banda del de l'Hospitalet, el tècnic asturià pot empescar-se altres solucions a la llista de 26 que ha confeccionat, però ja hauria de recórrer a perfils polivalents, com el de César Azpilicueta.

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut