Badosa ha perdut un set i s'ha retirat a la segona ronda contra Kostiuk (EFE)
Tenis

Paula Badosa s'acomiada de Wimbledon

Paula Badosa s'ha ressentit de la lesió a l'esquena i s'ha vist obligada a retirar-se en el partit contra la ucraïnesa Marta Kostiuk

Redacció Esport3Actualitzat

Paula Badosa, tenista número 35 de la WTA, s'ha acomiadat de Wimbledon després de 37 minuts a la pista.

La tenista catalana es va fer una fractura en una vèrtebra durant el torneig de Roma i havia estat baixa fins a Wimbledon.

Avui la begurenca s'enfrontava a la ucraïnesa Marta Kostiuk a la segona ronda del torneig: ha perdut el primer set per 6-2 i, a continuació, quan ha encaixat el primer break del segon set, ha decidit abandonar, ja que s'ha ressentit de la lesió a l'esquena.

Badosa havia comès 20 errors no forçats en poc més d'un set, i estava jugant imprecisa i precipitada, fruit dels problemes físics que arrossega.

30 tovalloles tirades

La retirada de Paula Badosa ha estat la número 30 de la seva carrera professional. La tenista ha abandonat una trentena de vegades al mig d'un partit, l'última, contra Marta Kostyuk, a la segona ronda de Wimbledon i per un problema a l'esquena.

En els darrers tres anys, ningú no s'ha retirat tant com ella (sis cops).

Com a conseqüència, la tenista catalana tampoc podrà participar en la modalitat de dobles mixtos amb Stefanos Tsitsipas. La parella tenia previst jugar davant Austin Krajicek i Jessica Pegula, caps de sèrie del torneig.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut