Futbol

Athletic Club i València aspiren a seguir els passos del Barça al capdavant de la Lliga

A banda del Reial Madrid, només hi ha dos equips que poden seguir aquest diumenge els passos del Barça al capdavant de la Lliga: l'Athletic Club i el València. Els bascos reben el Vila-real a San Mamés (17 h) esperonats per la seva exhibició a la Lliga Europa davant l'Àustria de Viena. Per la seva banda, els d'Unai Emery juguen a Mestalla contra l'Sporting de Gijón (21 h) després d'empatar al camp del Lilla. La jornada de Primera Divisió es completa amb els partits Saragossa-Valladolid (17 h) i Almeria-Getafe (17 h).

Actualitzat
Athletic - Vila-real (17 h)

Ernesto Valverde torna a San Mamés. L'actual entrenador del Vila-real va deixar un bon record del seu pas per Bilbao, on va perdre les dues vegades que hi va anar com a tècnic de l'Espanyol. Tot i així, el submarí groc, que arriba amb l'equip de gala, fa quatre temporades que no perd a La Catedral. Per la seva banda, l'Athletic intentarà allargar el seu millor inici de temporada en 15 anys. Ustaritz i Toquero entraran a l'alineació en els llocs d'Aitor Ocio i Etxeberria.

Saragossa - Valladolid (17 h)

El partit de La Romareda estarà marcat per les nou baixes amb què es presenta el conjunt aragonès, la qual cosa ha obligat Marcelino a convocar tres jugadors del filial. Però el gran necessitat de guanyar és el Valladolid, que suma un punt de sis disputats. L'entrenador castellà, José Luis Mendilibar, creu que a la seva plantilla falta equilibri però confia que vagi millorant a poc a poc. Arizmendi i Diego Costa protagonitzaran el duel entre davanters.

Almeria - Getafe (17 h)

L'Almeria és, juntament amb el Xerez, l'únic equip de Primera que encara no ha pogut celebrar cap gol. Hugo Sánchez espera que avui es trenqui la sequera per fer oblidar la baixa de Negredo, que ja s'ha estrenat amb el Sevilla. Per contra, el Getafe de Míchel arriba tranquil per la victòria de la primera jornada a Santander i per la bona imatge oferta la setmana passada contra el Barça. Mario és baixa però tornen Gavilán i Contra.

València - Sporting (21 h)


Partit atractiu el que tancarà la tercera jornada de Lliga entre un València que aspira a mantenir-se en la zona Champions i un Sporting que vol confirmar les bones sensacions transmeses en la victòria sobre l'Almeria de diumenge passat. David Villa serà la principal amenaça per al seu exequip, acompanyat de Silva i Mata. L'Sporting surt com a teòrica víctima, però Manolo Preciado ja ha avisat que no van a Mestalla a tancar-se i que buscaran la victòria des del xiulet inicial, amb David Barral a la punta de l'atac.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut