El Barça goleja l'Atlètic de Madrid al Camp Nou en un calc del partit de l'any passat (5-2)

El Barça n'ha tingut prou amb una primera part excel·lent per golejar l'Atlètic de Madrid i furgar encara més en la crisi interna del conjunt matalasser. En un calc del partit de l'any passat al Camp Nou, els blaugranes, amb un Messi estel·lar, han passat per sobre del conjunt d'Abel Resino. Ibrahimovic, Alves, Keita i Messi, en dues ocasions, han estat els golejadors de l'equip blaugrana, mentre que Agüero i Forlán han fet els gols de l'honor visitants. Valdés ha superat el seu rècord d'imbatibilitat i l'afició blaugrana ha viscut una nit completa. Tres partits de Lliga, tres victòries. De moment, millor impossible.

Fidel a la tradició, l'enfrontament entre el Barça i l'Atlètic de Madrid ha estat espectacular. Ni un minut ha tardat el Barça a crear la primera ocasió de perill, amb un xut de Thierry Henry que ha picat el travesser de la porteria de Roberto, el porter dels madrilenys. I encara no s'havien complert els dos minuts de joc quan ha arribat el primer gol. Passada en profunditat de Sergio Busquets i rematada suau i precisa d'Ibrahimovic. Un gol que no ha motivat cap canvi d'estratègia en cap dels dos equips, i es veia a venir que hi hauria més gols.

El segon l'ha fet Messi, aprofitant una nova passada en profunditat, aquest cop de Xavi, i deixant clavat Roberto amb un cop de cintura. Era el minut 16, i l'espectacle continuava. A la mitja hora de partit ha arribat el tres a zero. Mentre Roberto demanava cridant un home més a la tanca defensiva, Alves clavava la pilota enganxada al pal. Després del tercer, els de Guardiola s'han relaxat una mica, però han continuat fent un joc ràpid que portava perill constant a la porteria madrilenya. Quan quedaven quatre minuts per al descans, toc d'Ibrahimovic, i Messi s'ha inventat una jugada dins de l'àrea per servir la passada enrere que Keita ha convertit en el quatre a zero.

El cinquè hauria pogut arribar si Mejuto González hagués xiulat un clar penal de Pablo sobre Ibrahimovic, en el minut 43, però el que ha arribat ha estat el gol de l'Atlètic de Madrid, després d'una errada de Sergio Busquets, que ha deixat una pilota al "Kun" Agüero, completament sol davant Valdés. L'argentí ha acabat amb el rècord d'imbatibilitat del porter blaugrana, que ha quedat establert en 569 minuts sense encaixar un gol.

Segona part de tràmit

A la segona part tot ha estat molt més relaxat. Messi hauria pogut fer el cinquè quan se n'havien jugat deu minuts. Assistència d'Henry, i Messi, després de deixar assegut Roberto, ha trepitjat la pilota i li ha quedat enrere. Amb el partit ja decidit, el Barça ha reservat forces, i l'Atlètic de Madrid ha arriscat molt poc, però en una badada al mig del camp, Perea ha enviat una pilota a Forlán, que ha batut Valdés per fer pujar el quatre a dos al marcador en el minut 85.

I en el temps de descompte, el cinquè i definitiu per culminar la golejada. Iniesta ha arribat fins a la línia de fons, pilota enrere i Alves l'ha deixada perquè Messi tanqués el partit amb un xut creuat amb la dreta. L'argentí s'ha pres la seva particular revenja culminant poc després de rebre una duríssima entrada de Pablo, mereixedora de targeta vermella però que Mejuto González ha deixat en groga. Messi i Ibrahimovic, amb tres gols cadascun, són els màxims golejadors de l'equip, que ha sumat tres victòries en els tres primers partits de Lliga.