Anthony Davis canviarà els Pelicans pels Lakers (Reuters)
NBA

Anthony Davis jugarà als Lakers de LeBron James la temporada que ve

Segons avança el periodista de l'ESPN Adrian Wojnarowski, els Pelicans han acceptat el traspàs de la seva gran estrella a canvi de Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart i tres eleccions de primera ronda

Actualitzat

El pivot Anthony Davis, un dels jugadors més determinants de l'NBA, jugarà la temporada que ve als Lakers, després que l'equip de Los Angeles i els Pelicans de Nova Orleans hagin arribat a un acord, segons han informat aquest diumenge mitjans locals.

"Els Pelicans han acceptat una oferta per enviar a Anthony Davis als Lakers a canvi de Lonzo Ball, Brandon Ingram, Josh Hart i tres eleccions de primera ronda, inclosa la quarta selecció del sorteig de 2019", ha revelat el periodista d'ESPN, Adrian Wojnarowski, en un missatge publicat en el seu compte de Twitter.
 
Si es confirma l'acord, es tractaria d'un dels moviments més importants del mercat d'estiu i es faria tot just dos dies després d'acabar-se la temporada. Amb aquest fitxatge, els Lakers volen tornar a lluitar per l'anell de campions de l'NBA amb una parella d'estrelles formada per LeBron James i Anthony Davis, dos dels millors jugadors de la millor lliga del món.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut