Djokovic celebra el seu pas a la final del US Open (Reuters)
Tenis

"Amb aquestes amenaces, probablement, Djokovic no jugarà l'Open d'Austràlia"

El pare del tenista afirma que el seu fill segurament no jugarà el torneig perquè "no acceptaria dir si s'ha vacunat o no"

Actualitzat

El pare de Novak Djokovic, Srdjan Djokovic, ha advertit que el seu fill possiblement no jugarà l'Open d'Austràlia que es disputarà al gener, ja que només els jugadors vacunats podran participar i l'actual número 1 del món no vol revelar si s'ha vacunat contra la covid.

Srdjan va concedir una entrevista a la televisió sèrbia Prava TV en la qual va parlar sobre la participació del seu fill a l'Open d'Austràlia.

"Ell voldria jugar amb tot el seu cor, perquè és esportista. Nosaltres també ho voldríem, però sota aquestes amenaces i condicions possiblement no ho farà. Jo no ho faria. Ell és el meu fill, per tant, la conclusió es pot deduir."

 

Craig Tiley, director del torneig, va anunciar als tenistes que les autoritats de l'estat de Victòria, on se celebrarà el torneig, van decretar l'obligatorietat de tenir la pauta de vacunació completa per poder competir. Djokovic, el vigent campió de l'Open d'Austràlia, que ha guanyat en nou ocasions, no ha volgut revelar si s'ha vacunat o no contra la covid i ha deixat clar que tampoc vol donar a conèixer l'estat de la seva eventual immunització.

 

El pare del jugador serbi ha assegurat que no sap si el seu fill està vacunat o no, ja que "és el seu dret exclusiu. No sé si ho dirà en públic, crec que no. Si sabés la seva decisió tampoc la compartiria, ja que ell té el dret de decidir com ell vulgui".

Pel que fa a una teòrica possibilitat de passar per una quarantena preventiva de 14 dies, Srdjan l'ha descartat, ja que "és massa dur estar tot aquest temps tancat a l'hotel sense poder sortir, perquè després no es pot jugar al mateix nivell".

 

Anar al contingut