Giorgio Chiellini durant el partit d'anada de les semifinals contra el Reial Madrid (Reuters)
Futbol

Allegri convoca 22 futbolistes per a la final de Berlín amb la baixa definitiva de Chiellini

El tècnic de la Juventus ha fet pública una convocatòria formada per 22 futbolistes. L'internacional italià, titular indiscutible per a Allegri, no podrà jugar per una lesió muscular al soli de la cama esquerra.

Actualitzat

La Juventus haurà d'intentar contenir el trident atacant blaugrana sense el seu millor element defensiu. Giorgio Chiellini està completament descartat per a la final de la Champions de dissabte, segons les proves que se li han fet aquest mateix dijous.

Chiellini, titular indiscutible a la defensa de la Juve, va abandonar l'últim entrenament de l'equip, aquest dimecres, per unes molèsties en el soli de la cama esquerra. Les proves han confirmat que pateix una lesió de grau 1 a la zona afectada, segons ha comunicat el club.

Es dóna la circumstància que la Juventus acumula baixes en defensa, com és també la de l'exblaugrana Martín Cáceres, lesionat de llarga durada. A més, Andrea Barzagli surt d'una lesió. Sembla que podrà jugar contra el Barça, però falta veure si està totalment recuperat.

Massimiliano Allegri ha fet pública la llista de convocats per a la final de Berlín formada per 22 futbolistes i on destaca la sensible baixa de Chiellini, que viatjarà amb els seus companys tot i estar lesionat.

Els 22 convocats de la Juventus són els següents:

Porters: Buffon, Storari i Rubinho
Defenses: Ogbonna, Barzagli, De Ceglie, Bonucci, Padoin, Lichtsteiner i Evra
Migcampistes: Pogba, Pepe, Marchisio, Pirlo, Vidal, Sturaro i Pereyra
Davanters: Morata, Tévez, Coman, Llorente i Matri.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut