Àlex Abrines en una imatge d'arxiu
Àlex Abrines en una imatge d'arxiu
Bàsquet

Àlex Abrines firma el seu contracte multianual amb els Oklahoma City Thunder de l'NBA

Àlex Abrines va firmar dissabte el contracte que el converteix en jugador dels Oklahoma City Thunder de l'NBA i aquest diumenge s'ha acomiadat de l'afició blaugrana

Actualitzat

Els Oklahoma City Thunder van fer pública dissabte la contractació de l'aler Àlex Abrines. L'exjugador del FC Barcelona, que lluirà el dorsal número 8, ha firmat un contracte de 3 temporades amb una franquícia que viurà una remodelació la temporada que ve després de les sortides de dos referents com l'aler Kevin Durant i el pivot Serge Ibaka.

Abrines podria cobrar un total de 18 milions de dòlars, i es convertiria en el debutant europeu amb el salari més alt de la història de l'NBA. El mallorquí ha reconegut que està emocionat i agraït per l'oportunitat d'unir-se a l'organització dels Thunder: "Estic desitjant conèixer els meus companys i contribuir de la manera que sigui com a membre de l'equip.".

El general mànager de la franquícia de l'NBA, Sam Presti, ha explicat que Abrines "aporta una combinació única d'experiència internacional i habilitat per a la seva edat. Continuarà afegint profunditat i versatilitat al nostre nucli de jugadors de perímetre". Després de 4 temporades en el FC Barcelona provinent de l'Unicaja, el jove, que l'1 d'agost farà 23 anys, militarà a partir de la temporada que ve a l'equip que el va triar en el "draft" de l'NBA de l'any 2013 en el número 32.

El comiat del jugador

El ja membre de la plantilla dels Oklahoma City Thunder s'ha volgut acomiadar dels aficionats del FC Barcelona amb una carta que ha publicat al seu compte de Twitter. L'aler reconeix: "Fa unes setmanes vaig dir que continuaria un any més al Barça, però les circumstàncies i el projecte que m'ofereixen han canviat, i no podia dir que no. L'NBA sempre ha estat un somni, i tot i que ja he firmat el meu contracte, encara no em puc creure que jugaré en la millor lliga del món".

El ja "rookie" de l'NBA ha volgut agrair al club, a tots els seus treballadors, als seus companys i a l'entrenador Xavi Pascual, als Dracs, a la Penya Meritxell i a Sang Culer Cor Català, i en general a tota l'afició, el seu suport durant els 4 anys que ha vestit la samarreta blaugrana.

Gracias y hasta pronto! pic.twitter.com/Qb7XqDbzaB

— Alex Abrines (@alexabrines) 24 de juliol de 2016

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut