Bàsquet

La possible venda d'Abrines a l'NBA obriria les portes al fitxatge de Víctor Claver pel Barça Lassa

El jugador del Barça podria fer el salt a l'NBA i jugar als Oklahoma City Thunder

Actualitzat

El Barça de bàsquet està alerta per una possible oferta astronòmica per Àlex Abrines per part dels Oklahoma City Thunder. Els Thunder tenen els drets als EUA del mallorquí, que tot i tenir contracte amb el Barça fins el 2019, podria pagar la clàusula de rescissió, com ja va fer Satoransky per marxar a l'NBA. De moment, només és una possibilitat que es plantegen els Thunder que posarien sobre la taula una oferta astronòmica per Àlex Abrines: tres temporades i quinze milions de dòlars

De moment, l'agent d'Abrines diu que no té constància de cap oferta i assegura que el jugador es pren l'opció d'Oklahoma amb certa cautela, però tenint en compte la nova realitat econòmica que viu l'NBA, que ha incrementat considerablement els ingressos pels drets de televisió i està oferint contractes molt alts a jugadors europeus.

Si se n'anés seria un cop dur per al nou projecte de Georgios Bartzokas. El nou tècnic ha reclamat Víctor Claver i les negociacions sembla que estan força avançades. Víctor Claver formaria part de la plantilla blaugrana i tornaria a estar al càrrec de Georgios Bartzokas, amb qui ja va coincidir la temporada passada al Lokomotiv Kuban.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut