Aleix Font, en un moment del partit contra el Baxi Manresa (EFE)
Bàsquet

Aleix Font, un debut que il·lusiona el Palau Blaugrana

La perla del filial blaugrana s'estrena a la Lliga Endesa i fa un pas més per guanyar-se la confiança de Svetislav Pesic

Actualitzat

El bàsquet formatiu blaugrana fa temps que no té una representació en el primer equip del Barça, però aquesta situació pot canviar amb la presència d'Aleix Font, un prometedor escorta que aquest diumenge, davant el Baxi Manresa (107-71), va debutar amb el primer equip en partit de la Lliga Endesa.

Font ja s'havia estrenat a la Lliga catalana i a la Supercopa, però encara no havia jugat a la Lliga Endesa. La seva sortida, en un partit molt plàcid per als blaugranes, va ser una picada d'ullet de Svetislav Pesic cap als seguidors del Palau Blaugrana, amb ganes de veure en acció la perla del filial.

"Per mi ha estat un somni fet realitat. I, a més, amb tot el Palau donant-me suport, ha estat la millor manera de debutar", va comentar el jugador de Sants, de 21 anys. Pesic va tenir al final del partit paraules per al jugador: "Ha de millorar el físic i la defensa, però és un jugador que té un molt bon un contra un, bon tir i té iniciativa en atac. És un noi molt intel·ligent. Aquest any està dedicant moltes hores a l'estudi -està estudiant medicina- però l'any que ve serà diferent", va comentar el tècnic serbi del Barça.

 

Anar al contingut