El Barça Lassa s'imposa al Baxi Manresa

El Barça Lassa s'imposa amb claredat al Baxi Manresa al Palau Blaugrana (107-71)

L'encert des de la línia de tres i els errors dels manresans han permès la victòria dels blaugranes

Sergi MartínezActualitzat

El FC Barcelona ha guanyat amb claredat el Baxi Manresa per 107-71 aquest diumenge al Palau Blaugrana. El partit l'ha començat molt bé el Manresa en defensa i no ha permès avantatges en atac al Barça. Però, un cop els homes de Pesic han reaccionat, han pogut encistellar diversos atacs seguits i han pogut posar-se al davant en el marcador fins arribar al 32-14 del final del primer quart.

Un gran avantatge generat per una pluja de triples per part dels blaugranes, encapçalats per Singleton, amb 4 de 4 des de la línia de tres. Durant el segon quart, el Barça ha seguit encertadíssim i han aprofitat els errors tant ofensius com defensius per augmentar la renda en el marcador (59-30). En el segon període ha debutat Aleix Font, amb el primer equip del FC Barcelona en la Lliga Endesa.

A la represa, el partit no ha canviat per cap del dos bàndols. Els blaugranes han seguit imprimint un alt ritme en atac i en defensa. Per una altra banda, el Baxi Manresa ha intentat reduir la gran distància, però en cap moment l'han baixat de 25 punts. L'últim quart ha estat un tràmit per certificar la victòria del Barça Lassa (107-71), que continua líder, mentre que els manresans se situen en vuitena posició, l'última per accedir als play-off.