Aitana Bonmatí ha inaugurat a Sitges la Cuyff Court que porta el seu nom
Aitana Bonmatí ha inaugurat a Sitges la Cruyff Court que porta el seu nom (@FundacionCruyff)
Futbol

Aitana: "Que l'Olympique ens té ganes? Òbviament, som les campiones d'Europa"

La migcampista blaugrana inaugura la Cruyff Court de Sitges, la primera batejada amb el nom d'una jugadora

Josep CochActualitzat

Aitana Bonmatí ha estat la protagonista de la inauguració de la Cruyff Court de Sitges, una instal·lació que, per primer cop, ha estat batejada amb el nom d'una jugadora.

Bonmatí ha reivindicat la figura de la dona i ha manifestat que:

"No em fa vertigen ser un referent, sinó que el contrari, em motiva. És un privilegi viure aquest moment on la dona, mitjançant el futbol, viu un veritable fenomen social."

La migcampista de Sant Pere de Ribes serà una de les protagonistes de la final de la Lliga de Campions que les blaugranes jugaran el 21 de maig al Juventus Stadium de Torí. El rival, l'Olympique de Lió, les grans dominadores de la competició amb 7 títols, cinc d'ells consecutius, fins que el Barça els va prendre el relleu. Una final que estarà plena de rivalitat:

"Que l'Olympique ens té ganes? Òbviament, som les vigents campiones de la Champions, portem unes temporades molt bones i nosaltres també tenim moltes ganes a l'Olympique. Serà una final supercompetitiva i, com he dit, molt igualada."

Barça i Olympique de Lió ja es van trobar a la pretemporada, amb victòria de les franceses per 3-2: "Va ser un partit on podíem haver guanyat, ja que vam disposar de moltes oportunitats per marcar i no les vam aprofitar. Elles ens van superar en jugades a pilota aturada, una qüestió que haurem de millorar de cara al final."

Anar al contingut