Futbol

Abelardo: "Demà ens hi juguem 6 punts"

El tècnic espanyolista és conscient de la importància de jugar davant el Mallorca, un equip que es troba en una situació molt semblant a la seva

RedaccióActualitzat

Abelardo és conscient de la importància del partit de demà (12.00) contra el Malloca, un rival directe en la lluita per la permanència. Tot i que no considera que es tracti d'un partit a vida o mort sí que reconeix que s'hi juguen molt més de tres punts

"No és una final, és un partit important, de sis punts, contra un rival que es troba en la mateixa situació que nosaltres. Sí que és important, però no és a vida o mort ni som cirurgians que haguem d'operar un pacient. És un partit important, però per gaudir-ne. No ens ha de generar pressió sinó molta il·lusió, per jugar al nostre camp, amb la nostra afició, amb una gran entrada... els volem oferir un gran partit i que en gaudeixin. Els meus jugadors i jo hem d'estar molt il·lusionats."

 

El balanç que fa Abelardo d'aquestes primeres setmanes a l'equip ha estat molt positiu.I per això creu possible la salvació.

"He tingut la sort que l'equip ha competit molt bé des que he arribat. L'equip ho està fent bé, els jugadors no estan pressionats, tenen molta il·lusió de poder revertir aquesta situació i poder guanyar el primer partit a casa. No hi pot haver millor situació que contra el Mallorca, que lluita pel mateix objectiu. Demà els jugadors estaran encantats amb un estadi amb trenta mil persones. No cal motivar-los més."

 

Raúl de Tomás s'ha refermat com un golejador, però també s'ha postulat com a líder de l'equip. Abelardo li ha reconegut el mèrit, tot i que reconeix que no és l'únic amb aquesta personalitat abassegadora.

"No és l'únic que exerceix aquest paper de líder. Hi ha diversos jugadors importants que fa anys que són aquí i que saben què significa vestir la samarreta de l'Espanyol. Ha estat un gran encert per part del club portar-lo: ha fet quatre gols en quatre partits i es troba en un gran estat de forma. Esperem que segueixi així durant tots els anys que ha fitxat per l'Espanyol".

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut