Hoquei patins

Catalunya també apallissa els Estats Units (13-0) i és invicta a la Copa Amèrica amb quatre triomfs

Catalunya també ha apallissat els Estats Units per 13-0 i es manté invicte a la Copa Amèrica amb quatre triomfs. S'esperava un resultat d'escàndol després que l'Argentina derrotés els nord-americans per 22-1, però els de Jordi Camps s'han permès el luxe de treure el peu de l'accelerador en els últims minuts del segon temps. Al descans, la selecció catalana ja guanyava 6-0. Fins a tres jugadors catalans han signat un "hat-trick": Miquel Masoliver, Jordi Molet i Marc Navarro.

Actualitzat

Abans que comencés el matx, tot apuntava que la golejada de Catalunya sobre els Estats Units seria d'escàndol. I és que dimecres el nord-americans van perdre davant l'Argentina per 22-1. La qüestió és que quarta jornada de la Copa Amèrica i quarta victòria de Catalunya. A mesura que avança el torneig, la selecció catalana demostra perquè de bon principi ja es deia que era una de les favorites al títol. Només va ser contra l'Argentina que als catalans els va costar arrencar. Aquest dimecres contra els Estats Units, s'ha repetit la història de Sud-àfrica i Colòmbia. Catalunya s'ha trobat amb un partit plàcid, que li ha permès jugar sense pressió i trenar jugades. 

Marc Navarro ha trencat el gel amb l'1-0 amb una ràpida acció de contraatac. A partir d'aquí, el conjunt americà s'ha dedicat a veure com rebia un gol del rival un rere l'altre. En el primer temps, Navarro i Miquel Masoliver han signat dos gols cadascun, mentre que la resta han estat d'Albert Casanovas i Jordi Moltes.

La superioritat catalana ha continuat sent aclaparadora en el segon temps. Fins i tot Catalunya s'ha permès el luxe de treure el peu de l'accelerador en els últims minuts per no castigar en excés el seu rival. En aquest segon temps, han marcat Ivan Tibau i Jordi Molet, per partida doble, i Marc Navarro, Eloi Mitjans i Masoliver.

Aquest dijous, Catalunya disputa dos partits, en què s'hi juga la primera plaça de grup. El primer l'enfrontarà a Xile, a les quatre de la tarda, i el segon serà contra el Brasil, a tres quarts d'una de la matinada. Aquest darrer matx el podran seguir en directe pel 33.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut