Barça

Entrades exhaurides per al clàssic femení al Camp Nou

El club blaugrana anuncia que l'estadi estarà ple per al Barça-Madrid del 30 de març

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha informat que ja s'han venut totes les entrades posades a la venda per al partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions que s'ha de disputar al Camp Nou davant del Reial Madrid.

Els més de 80.000 tiquets per a aquest inèdit històric Barça-Madrid de la Champions femenina, que es jugarà el 30 de març a les 18.45 h, es van posar a la venda dimecres passat a preus populars -entre els 9 i els 15 euros-, amb un primer dia d'exclusivitat per als socis, que en van poder adquirir gratuïtament un màxim de quatre seients. 

El procés de venda d'entrades ha estat un èxit que ha reforçat l'aposta per jugar aquest "nou clàssic" al Camp Nou. Dimecres es van vendre 15.000 entrades en només tres hores

Per qui s'hagi quedat sense entrada, el club ha informat que "l'única opció" per aconseguir-ne una serà esperar "els dies previs al partit en funció de les que s'alliberin entre els diferents col·lectius que en tenen de reservades per normativa UEFA".

El rècord d'assistents en un partit de futbol femení a Espanya es remunta a l'Atlètic de Madrid-Barcelona de l'any 2019, al qual van assistir 60.739 persones, una xifra que el clàssic de la Lliga de Campions fàcilment podria superar veient el ritme de venda de les entrades.

Per segon cop

Tot i l'expectació generada, no serà el primer cop que el Barça femení jugui a l'estadi del carrer Aristides Maillol. La tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions serà la segona vegada que el primer equip femení, vigent campió d'Europa, jugui al Camp Nou des de la seva professionalització.

El gener del 2021 el Barça ja va disputar el derbi de Lliga contra l'Espanyol amb motiu del 50è aniversari del primer partit jugat a l'estadi per la selecció de la Ciutat de Barcelona


La final de la Copa Pernod es va jugar al Camp Nou el 28 de març del 1971 davant 30.000 espectadors
Anar al contingut