Les jugadores del Barça tindran l'oportunitat de jugar per primera vegada al Camp Nou (EFE)
Futbol

El Barça femení jugarà al Camp Nou per primera vegada

El Barça jugarà el partit contra l'Espanyol al Camp Nou per commemorar el 50è aniversari del primer partit femení a l'estadi

Actualitzat

El Barça femení jugarà per primera vegada a la seva història al Camp Nou. L'equip entrenat per Lluís Cortés canviarà d'escenari habitual per rebre l'Espanyol, en partit de Lliga programat pel 6 de gener, i passarà de l'habitual Estadi Johan Cruyff al Camp Nou. El club blaugrana pretén així commemorar el 50è aniversari del primer partit de futbol femení disputat al principal estadi de l'entitat.

El dia de Nadal de 1970 el Camp Nou va acollir un partit femení entre una Selecció Barcelonina i el Centelles, com a aperitiu del matx entre el Barça i el CSKA de Sofia. Tot i que no jugava ni amb els colors ni amb l'escut del club, la Selecció Barcelonina, entrenada per Antoni Ramallets, se la considera l'embrió de la secció. 60.000 espectadors van presenciar aquell partit.

Si les mesures sanitàries ho permeten, el club té la intenció de convidar a la llotja les integrants d'aquella Selecció Barcelonina, pioneres del futbol femení al club, perquè presenciïn el partit en directe.

 

Anar al contingut