Dimecres, temps estable per quinzè dia consecutiu que persistirà uns quants dies més

L'anticicló bascula, es desplaça lentament, però no es retira

Actualitzat

Ja portem una quinzena de dies sota la batuta del tossut anticicló d'hivern que es manté pràcticament immòbil i ens braça amb contundència. Un bon grapat de dies estables que es tradueixen en ambient molt fred de bon matí. Ja se sent pel carrer la gent gran dient: "Feia molt de temps que no teníem un fred tan intens i persistent."

Camps llaurats a l'entorn del santuari del Miracle (Pere Riu)

Sol i raconades amb boires

A primera hora del matí hi haurà bancs de boira o boires altes a la vall de l'Onyar, al baix Ter, al Segrià i a la Ribera d'Ebre, sobre el curs del mateix riu. A mesura que avanci el matí les boires es dissiparan i quedarà el cel serè com a la resta del país. Tarda serena arreu del país. Amb l'arribada de la nit les boires tornaran a aparèixer a l'entorn de la ciutat de Lleida.

Temperatures una mica més elevades

De bon matí el fred tornarà a ser rigorós arreu del territori i la temperatura caurà per sota dels -8 ºC en punts enclotats i a les valls del Pirineu. Les glaçades generals a tot l'interior també arriben a punts de la costa, en especial a la Costa Brava i a les zones deltaiques de la Tordera i Llobregat. Al migdia, l'ambient serà agradable gràcies al sol que lluirà. Les temperatures més altes del dia seran al voltant dels 15 ºC.

I els pròxims dies...

Seguirà el temps estable i ben tranquil uns quants dies més.

ARXIVAT A:
Meteorologia
Anar al contingut