Sol amb lent retorn a les temperatures normals d'abril

Ens acostarem a les temperatures normals d'abril però encara serem lluny de les que vam tenir per Setmana Santa

Néstor GómezActualitzat

Serem entre pertorbacions. No tindrem una setmana moguda pel que fa a l'estat del cel, però sí que tindrem uns dies amb el pas de pertorbacions a prop, algunes pel sud d'Espanya, que mantindran molt a ratlla les temperatures, lluny dels valors tan càlids de principis de mes.

Albada assolellada a Mollerussa (Jaume Figuerola)

Sol amb núvols inofensius

Matí de sol amb teranyines de núvols prims al sector del Pirineu. També hi haurà núvols baixos a la Costa Central, prelitoral central i a les Terres de l'Ebre que, localment, deixaran el cel cobert i que es trencaran amb celeritat. De fet, cap al migdia el vent girarà a component sud i sud-est i farà sorgir núvols sobre les muntanyes del litoral des de les Terres de l'Ebre fins a les Gavarres, també n'apareixeran al Pirineu gironí. A la resta del país, cel cobert de cirrus, núvols alts i prims. A darrera hora el dia el cel es taparà arreu del país.

Temperatures més altes

Mínimes en clara recuperació per Ponent i comarques de Tarragona, mentre que a la resta del país baixaran lleugerament. Baixaran perquè la nit haurà estat serena en comparació amb la nit de diumenge a dilluns que va estar amb el cel tapat. Les temperatures màximes més elevades del dia rondaran els 20 ºC.

I els propers dies...

El temps serà força tranquil al llarg de la setmana, però no voldrà dir dies de cel serè, sinó dies amb una mica de moviment meteorològic que obrirà les portes a alguns ruixats. Una situació que anirà acompanyada de temperatures lleugerament per sota dels valors normals de mitjans d'abril.

ARXIVAT A:
Meteorologia
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut