L'Associació per a la Investigació del Lupus, nou projecte Teaming 2023-24

 

L'Associació per a la Investigació del Lupus (AILES) ha estat la proposta guanyadora del Teaming 2023-24 de la CCMA. L'AILES és una entitat sense ànim de lucre que destina tots els beneficis a la investigació bàsica-translacional  de l'Institut de Recerca de l'Hospital Vall Hebron.  

La investigació se centra en assaigs clínics per trobar nous tractaments que contribueixin a millorar la vida dels pacients, tot i que l'objectiu final és aconseguir la cura del Lupus. També es treballa en projectes de recerca més bàsica per saber més sobre la patogènesi de la malaltia i trobar teràpies revolucionàries basades en l'ús de fàrmacs biològics, teràpies cel·lulars o gèniques.  

Entre els diferents projectes de recerca que s'estan duent a terme, el Teaming  destinarà els diners a la investigació sobre teràpies tòpiques innovadores, com a alternatives terapèutiques pel Lupus Eritematós Cutani Crònic. 

Teaming, un petit gest mou grans projectes.

Anna Ochoa del 324 ha estat l'amfitriona del projecte guanyador i els diners que s'aconsegueixin, durant aquest any, seran per ajudar els investigadors a saber més sobre el lupus i a millorar la vida de les persones que pateixen la malaltia.

Aquest any hi havia 7 propostes que optaven al Teaming 2024. Les candidatures han contribuït  a fer créixer el Teaming i els 7 projectes presentats han aportat 103 nous teamers.

Anar al contingut