La Unitat de Cures Pal·liatives de Sant Joan de Déu rep el xec Teaming 2017

El Teaming 2018 es dedicarà a l'Associació de Cardiopaties Congènites AACIC-Fundació CorAvant.

La Comissió del Teaming de la CCMA lliura els 6.817 euros recaptats durant l'últim any a la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l'Hospital Sant Joan de Déu. En un acte als estudis de TV3 de Sant Joan Despí, Joan Anton Porras i Sílvia Ciprés, pediatre i infermera de pal·liatius, han recollit el xec, que, segons han explicat, s'invertirà a augmentar l'assistència als germans dels nens malalts perquè puguin participar en la cura i atendre'ls a casa.

Un cop lliurat el xec, Sant Joan de Déu ha donat el relleu a l'Associació de Cardiopaties Congènites AACIC-Fundació CorAvant, representada per Carles Prats, conductor del "Telenotícies migdia", que ha explicat la seva vinculació amb l'associació. Al llarg dels pròxims dotze mesos, els associats podran conèixer més detalls del Teaming 2018.

La Fundació CorAvant treballa per donar resposta a les necessitats de les famílies amb fills amb cardiopatia congènita i als mateixos infants i adolescents afectats. Ofereix atenció emocional, orientació i assessorament durant tot el procés de diagnòstic i tractament de la malaltia. És una malaltia crònica amb repercussions a nivell emocional però també social i laboral. És per això que facilita un acompanyament professional per tal de disminuir l'angoixa que pateixen i s'ofereixen diferents recursos que els puguin ser útils per afrontar els problemes quotidians relacionats amb aquesta malaltia crònica i poder afavorir la integració escolar, social i laboral.

Anar al contingut