"Mirades a les violències masclistes arreu del món", l'exposició del 8M

Comencen els actes de commemoració del Dia Internacional de les Dones a la CCMA

L'exposició "Fotoperiodistes. Mirades a les violències masclistes arreu del món", cedida per l'Institut Català de les Dones, és una iniciativa de la Comissió d'Igualtat de la CCMA i es pot veure fins al 24 de febrer a Catalunya Ràdio i del 27 de febrer al 3 de març, a TV3.

Laia Abril, Sandra Balcells, Patricia Bobillo, Maria Contreras, Elena del Estal, Núria López, Eva Parey, Judith Prat, Lorena Ros i Anna Surinyach han cedit les seves creacions per reivindicar les dones que viuen diferents formes d'opressió arreu del món: dones refugiades, forçades a ser casades, explotades sexualment, dones en situació de pobresa, apartades de la societat... dones que lluiten cada dia contra un patriarcat que les oprimeix. Mostrar-se davant la càmera és un acte de resistència davant les agressions i de reivindicació dels seus drets i llibertats. 

Les dones fotoperiodistes recullen aquests testimonis, que representen els de moltes altres dones arreu del món, i contribueixen a fer que no se silenciïn i no caiguin en l'oblit. 

Anar al contingut