"Endometriosi, conviure amb el dolor", guanya el Teaming 2023

"Endometriosi, conviure amb el dolor", de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, és el nou projecte Teaming dels treballadors de la CCMA per al 2023.  

A partir del juliol, les donacions de cada mes es destinaran a aquest projecte, que té com a objectiu invertir en la recerca sobre l'endometriosi, una malaltia ginecològica que, tot i que afecta un 10% de les dones en edat fèrtil, encara és una gran desconeguda.

El teixit que forma el revestiment de l'úter, per algun motiu desconegut, es desenvolupa en altres zones de la pelvis i, de vegades, fins i tot completament fora. Malgrat l'impacte que aquesta malaltia té en la vida de tantes persones, pel dolor i les alteracions que provoca, se'n desconeixen les causes i no té cura.  

L'Hospital Clínic de Barcelona és el centre de referència per al diagnòstic i tractament de l'endometriosi. La Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica, amb el Dr. Carmona al capdavant, ha aconseguit en pocs anys situar l'endometriosi al mapa, i això ha ajudat i ajuda moltes dones. Una entitat sense ànim de lucre que gestiona de manera transparent totes les donacions i mecenatges i informa puntualment d'on van a parar tots els diners.

 

Anar al contingut