El SX3 estrena "No callis! Contra el bullying"

 

"No callis! Contra el bullying" és un espai de debat dels programes "InfoK" i "Ràndom", que per primera vegada s'uneixen en un especial, que vol ser una eina de treball per a escoles i instituts. El programa està disponible a la web i l'app de l'X3.

Un de cada 10 alumnes asseguren haver patit bullying. En l'especial del SX3 hi participen alumnes de 1r d'ESO de l'Institut-Escola Mas Rampinyo de Montcada i Reixac, i de 6è de primària de l'escola Els Pinetons de la Garriga. Amb l'objectiu de fer prendre consciència que explicar-ho i demanar ajuda és la clau, compta amb l'actuació del raper Doble amb la DJ Tramma, que interpretaran el tema "Ara no em molesta", i la presència de Carla Laubaló, la influencer catalana, víctima de bullying a l'institut, que comparteix la seva experiència i explica com se'n va sortir.

"No callis!" posa a disposició dels nens i nenes amb l'objectiu que, cada vegada que hi ha un tema d'actualitat que els pot interessar o preocupar, tinguin un espai propi per compartir les seves idees i reflexions.

Amb motiu del Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar, la CCMA també s'adhereix a la plataforma PDA Bullying, que aglutina més de 130 entitats i institucions que mostren la seva determinació per superar l'assetjament a l'escola i en l'entorn educatiu.  

Anar al contingut