Com es va fer el disc?

Benvinguts a "El cor de la terra"!

"El cor de la terra" és la història del creixement de Txarango, com a grup, però, bàsicament, com a persones. Experiències vitals recollides en els viatges que han fet pel món i que ara traslladen a les lletres de les 14 cançons que configuren el disc. Un treball compartit amb molta gent i que destinarà el 50% de la recaptació a diferents col·lectius que s'han trobat en aquest llarg camí per la terra que continua fent el grup.

Actualitzat

Amb la naturalitat, la senzillesa i també la força del seu discurs, Txarango presentava el mes passat al seu web les primeres pistes d'"El cor de la terra". El seu tercer disc i, segurament, també el més ambiciós...

"Hem gravat una petita sèrie de 3 capítols per compartir els secrets del disc. Des del lloc on neix el títol fins a l'últim viatge abans d'acabar la gravació... Només desitgem que les cançons que venen us abracin i us acompanyin en aquest camí de viure, igual que ho han fet ja en el nostre."

A l'Àfrica, on neix la idea del disc, tot va començar a enlairar-se...

Txarango diu ben alt en aquesta abraçada col·lectiva que ajuda a fer el camí: "Open the borders!". Unes fronteres ben diferents a les seves personals, sempre obertes, i que els han fet créixer "moltíssim", com a persones i també com a grup. No s'estan de dir: "Ens hem fet grans", malgrat que "encara porten a dins els somnis d'aquells nens que buscaven els pirates pels estels".

"Resiste, grita: open the borders!"

El primer tema d'"El cor de la terra" és un clam de denúncia. Palestina i els camps de refugiats de Grècia marquen profundament l'experiència vital de Txarango. La lletra d'"Obriu les portes" diu així...

"La música és el batec dels pobles i amb nosaltres portem els seus camins. Obriu totes les portes. Benvinguts al cor de la terra."

 

 

Anar al contingut